Két hét

Két hét múlva talán már fellélegezhetek, de addig maga alá temet a sok munka. Sajnos most hétvégén is dolgoznom kellett, és holnaptól se a strandon süttetem majd a hasamat, de eljön még az én időm!

Jelenleg azonban már az utolsó energiatartalékaimat mozgósítom, a szabadidőm minimális, és azt hiszem, ez jól látszik a blogon is. Ígérem, hogy júliustól megpróbálok majd magasabb fokozatba kapcsolni, jönnek majd az elmaradt bejegyzések.

Pillanatnyilag azonban a biciklizés az egyetlen örömforrás az életemben, de ezen a hétvégén most erre se tudtam időt szakítani. Az viszont valamennyire már reményt ad számomra, hogy a következő hétvégém (elvileg) szabad lesz, így megpróbálok majd nyeregbe pattanni – ha lesz rá energiám. Egyelőre tehát ennyi telik tőlem, túl sok bejegyzést ne várjatok a következő napokban.

Reklámok
Kategória: egyebek
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Skate szerint:

    Jelenleg nálam is hasonló a helyzet. A rengeteg munka miatt látványosan lecsökkent a netes aktivitásom. Annyi időm sincs, bármilyen sorozatot kövessek hetiben, közben volna bőven mit nézni. Egyedül Dragon Ball Super magyar sugárzásával vagyok szintben, ez viszont sovány vigasz. Hosszútávra most nem tudok semmit sem tervezni. Mikor úgy tűnik, tudnék szakítani rá elegendő időt, mindig közbe jön valami halaszthatatlan megbízás, ami letöri minden kedvemet elég rendesen. Nem tudom, mikor lélegezhetek fel picit. Jól esne egy kis szünet végre. Meg tudom érteni ezt az állapotot.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.