Rick és Morty 2. évad

Már az első évad után belevágtam a folytatásba, de csak az évad feléig jutottam el akkor. Valahogy nem igazán jött be az, amit láttam. Aztán nyáron megint megnéztem az első öt epizódot, és ekkor már jobban tetszett a dolog, de az évad második felét csak most, a két ünnep között csekkoltam.

Úgy tűnik, hogy picit felemás a kapcsolatom ezzel az animációval. Vagy csak megfelelő hangulat kell hozzá? A válaszban nem vagyok teljesen biztos, de az fix, hogy a Rick és Morty 2. évada is elképesztően kreatív utazás.

Nem mondom, hogy minden rész bejött, voltak itt elképesztően nagy marhaságok, de az összkép mindenképpen pozitív. Volt itt minden, amit elbírtak a karakterek. A 2×05 és a 2×08 nem igazán tetszett, de a többi epizóddal nem volt bajom. Ezeknél a részeknél úgy éreztem, hogy már túltolták a hülyeséget.

Pontozni nem nagyon tudok, de többnyire jól szórakoztam és nagyokat röhögtem ezen a trágár családi sci-fin. A befejezés meglepő volt és drámai, de a 3. évadban nyilván visszatér minden a régi kerékvágásba. Vagy nem, mert ez a Rick és Morty, és itt (majdnem) minden megtörténhet. Örült agymenés, ami ezerrel pörög.

Kategória: animáció
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.