Március 2-án kezdődik az utolsó felvonás

Március 2-án indul a Duna TV-n a Csak színház és más semmi 4. évada, amely egyben az utolsó is lesz. Az utolsó felvonás nyolc epizódból fog állni, a főszereplőgárdában pedig komoly változás lesz. Csányi Sándor és Schell Judit most csak mellékszereplőként bukkan fel a sorozatban. A fontosabb szerepekben Szávai Viktóriát, Bánsági Ildikót, Szervét Tibort, Ember Márkot, Mikecz Estillát, Klem Viktort, Réti Nórát, Mentes Júliát, Tóth Esztert, Márton Andrást, Csernák Jánost, Pálfy Katát és Udvarias Annát láthatjuk.

Visszatér még Sipos Vera és Fesztbaum Béla, új arcként pedig Kovács Lehel és Jordán Adél csatlakozott a csapathoz. A történetet a sajtóközleményből idézném:

“A Komédiás Színház immár magánkézbe került. Dénes (Szervét Tibor) úgy dönt, felújíttatja az épületet, ezért a munkálatok elvégzése alatt a társulatnak egy új helyre kell költöznie.
A Komédiás új bemutatójára készül, a Napfény hotel című zenés darabra, aminek a főszerepére felkérnek egy ismert, fiatal popsztárt, Kozma Alexet (Ember Márk). A női főszerepre visszahívják Lilit (Mikecz Estilla), aki hamarosan összetűzésbe kerül a nagyképű celebbel. Lili helyzetét tovább bonyolítja, hogy a darabot Máté (Klem Viktor) rendezi, akivel idő közben szakítottak.
Petra (Szávai Viktória) regényírói babérokra tör, egy dokumentum regényen dolgozik a Komédiás életéről, ami számtalan titkot és kínos történetet tartalmaz. Mivel a regény miatt elhanyagolja a színházi munkáját, Dénes alkalmaz egy lelkes dramaturg gyakornokot, Kingát (Mentes Julcsi), hogy segítsen Petrának.
A színház felvételt hirdet új színésznői posztra. A válogatáson két lány is hasonlóan tehetségesnek bizonyul, így Rebekának (Tóth Eszter) és Tinának (Réti Nóra) bizonyítania kell, aki tehetségesebb, állandó szerződést kap a színházban. A két lány között kíméletlen versengés veszi kezdetét.
Alinda (Schell Judit) elutazik Norvégiába egy filmforgatásra, így Cili (Bánsági Ildikó) kihasználja az alkalmat, hogy beköltözzön Barnához (Csányi Sándor) és Marcihoz. Közben ő is elkezd próbálni a Napfény hotelben ahol partnere egy fiatalkori szerelme, István (Csernák János), akivel évek óta nincs beszélő viszonyban. Mivel Cili anyagi gondokkal küzd és bosszantja, hogy Istvánnak fiatal barátnője van, míg ő évek óta magányosan él, úgy dönt, itt az ideje újra férjhez menni.”

A premierre tehát már nem kell sokat várni, de a Duna TV már megint egy olyan időpontra időzítette a saját sorozatát, amikor az RTL Klub is magyar sorozattal jelentkezik (A tanár), ami nagyon rossz taktika. Gyakorlatilag bármelyik hétköznap jobb helye lenne a sorozatnak, mint szombat este. A 3. évad nézettsége se volt túl szép, és ez se lesz az – már ha érdekli ez egyáltalán az MTVA-t.

Kategória: hír
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .