Exatlon Hungary: 7 hét után

Volt itt minden a héten: sérülés, önként távozás, szájkarate, egyéni játék, széthúzás, a pénteki párbaj viszont elmaradt. Keddtől ismét a Bajnokok domináltak, ami nem alakulhatott volna így, ha… Erről már csak a spoileres terepen értekezek.

Hétfőn újra a Kihívók nyertek, ami azt jelentette, hogy ők mehettek vissza a villába. Ez a nap nagyon nem jött össze a Bajnokoknak, amit leginkább Dombi Rudolf viselt nehezen, így rendesen ki is osztotta Emesét, bár ezen a napon Timinek se ment a játék. Kása András sérülés miatt nem játszhatott, csütörtökre pedig kiderült, hogy komolyabb a baj, mint elsőre tűnt, így kénytelen volt távozni Dominikáról. Én a stílusát nem bírtam, de kétségtelen, hogy ügyes játékos volt.

Kedden Emesen önként feladta a játékot, így a Bajnokok megszabadultak egy olyan játékostól, aki csak hátráltatta őket, és ez meg is látszódott a teljesítményükön, hiszen ismét szárnyalni kezdtek. Lehet persze azt mondani, hogy nem fogadták be a többiek, de két hét alatt semmit se bizonyított, ami azt jelenti, hogy tényleg nem volt idevaló. Szerintem csak azért hozták be a Bajnokokhoz, hogy megtörjék a lendületüket.

Dombi Rudi viselkedése viszont néha túlmegy bizonyos határokon. A vereséget nehezen viseli, az pedig nagyon nem szimpatikus, ha az ellenfél játékosát gúnyolja. Igaz, hogy Drobina Norbit se kell félteni, de nem volt szép az a szájkarakte, amit kedden műveltek. Mindketten túlmentek egy határon, és nagyon nem tetszett, hogy ezzel rombolják a műsor összképét. Nem kéne lesüllyedni a Való Világ szintjére. Szerencsére szerdára megoldódott ez a feszültség, de Rudi egyértelműen taktikázik.

Mivel két embernek is távoznia kellett a héten, így a párbajra majd jövő pénteken kerül sor, és a Bajnokok egyelőre jól állnak, mert a csütörtököt és a pénteket is nyerték. Jövő hétfőn viszont jön négy új játékos, ami ismét megkavarhatja az erőviszonyokat. Ez a húzás továbbra se tetszik.

A Bajnokokhoz nyilván két lány érkezik majd, a Kihívókhoz pedig egy lány és egy fiú, és sok múlik majd azon, hogy ők milyen erőt képviselnek majd. A jelenlegi forma alapján a Bajnokok simán nyernék a villajátékot, de így már egyszer se biztos. Az viszont tuti, hogy a TV2 így nagyon komolyan tudja befolyásolni a műsor menetét, és azt se tudjuk, hogy a helyszínen milyen instrukciót kapnak az egyes játékosok. Simán el tudom azt képzelni, hogy az a feszültség, amit időnként látunk, az egy előre megírt forgatókönyv alapján valósul meg a műsor reality részében.

A pályákon való küzdelmet továbbra is élvezem, de a roppant hosszú felvezetést (helyenként 20 percnél is hosszabb) nagyon nem. Mivel most újra jön négy új arc, simán benne van a pakliban, hogy ezt még eljátsszák párszor, és akkor az Exatlon Hungary lesz az a műsor, ami, ahogy az éjjel, sose ér véget. Én rövidebb évadnak jobban örülnék.

Reklámok
Kategória: tv
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

5 hozzászólás a(z) Exatlon Hungary: 7 hét után bejegyzéshez

 1. asd szerint:

  Szerintem nyàrig musoron lesz ha nem csokken a nezettsege.

 2. Samu szerint:

  Mivel pl. a mexikóiak fél éve voltak már a szigeten, simán elhúzzák addig, ha lehet. Nem túl fair a kezdő csapattal szemben, elég nehéz nem lesérüni ennyi idő alatt. Lehetne egy tavaszi és egy őszi évad inkább.

 3. Sándor szerint:

  Dombi Rudolfnak és a kick-boxos nőnek (Reninek) néha tükörbe kellene nézniük. A viselkedésük undorító. Mindenre hasonlítanak, csak sportolókra nem. Normális sportoló így nem viselkedik. Árad belőlük a gyűlölet, nem tudják kezelni az érzelmeiket, nem tudják elviselni, ha a másik jobb náluk. Ezzel a mentalitással semmi pozitívat nem üzennek a nézőknek és az őket figyelő sportolóknak. Jól írta Kucsera, hogy szégyent hoznak az olimpikonokra. Szerintem, a Norbival szembeni kocsmai beszólás, fizikai fenyegetőzés után azonnal haza kellett volna küldeni Rudit, hogy ne fertőzze a többi versenyzőt. Dombi és barátnője stílusa és különböző provokációi a másik csapattal szemben nap mint nap mérgezik az egész versenyt. A műsort nézve a néző azt a következtetést vonhatja le, hogy ez a játék már nem is a sportról szól, hanem az emberi gyarlóságról, a rosszindulatról, egymás elleni úszításról abszolút méltatlan viselkedésről. És ezt megfejelve, a műsorvezető Palik László, ahelyett, hogy szóvá tenné ezeket a dolgokat,mintha semmi sem történt volna, láthatóan az úgynevezett bajnokok alá adja a lovat, Őket dícséri magasztalja, nekik drukkol Fújjjjj!!! Szégyeljék magukat!

  • Desmond Wallace szerint:

   Dombi utóbbi hetekben mutatott stílusa nekem is egyre kevésbé tetszik, viszont Rákóczi Renivel szerintem nincs probléma.

   Ezek a reality elemek se lennének ennyire hangsúlyosak, ha normál hosszúságú lenne a műsor. Nyilván azt se könnyű elviselni, hogy már nyolc hete folyamatosan kamerák előtt élnek, Dombi pedig láthatóan nehezen kezel bizonyos dolgokat.

   Kucserával kapcsolatban viszont az jut eszembe, hogy „Az vesse rá az első követ, aki bűntelen közületek!”

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.