A mi kis falunk 3×09: Falusi Mátrix

A gyenge 3×06 után nem írtam a sorozatról, de szerencsére javult azóta a helyzet. A 3×07-ben ugyan nem sok poént találtam, de a 3×08 már vicces volt, a 3×09 pedig már lazán hozta a 7/10-es szintet. Nagyjából ezt várom a sorozattól. Rövid értékelés következik.

Ebben a részben folytatódott Teca kocsmájának kiszámítható kálváriája, ami sokakra nem volt jó hatással. Különösen Laci vette a szívére az egészet, így elindult az X-Faktor új évadának válogatójára, de nem nagyon hiszem, hogy sikere lesz a mentorok előtt.

Közben a pap Esztergomba igyekezett elvinni a híveit, de ez a buszos kirándulás nem igazán úgy alakult, ahogy azt tervezte. A mátrixos jelenet volt a rész csúcspontja. Nagyon nevettem közben.

Ezúttal Stoki idétlenkedéseit se vitték túlzásba, és a mostani akciói inkább viccesek voltak, mint kínosak. Összességében tehát most jól szórakoztam, mindenki hozta a formáját, a falu pedig egy picit kimozdult a komfortzónájából.  Bízom benne, hogy a folytatásban is hasonlóan humoros epizódok érkeznek majd.

Reklámok
Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.