Novemberi sorozatok

Novemberben is akad pár olyan sorozat, ami érdekel. Az elmúlt hetekben a Jófiúk, a God Friended Me, a Young Sheldon, a The Walking Dead és a Castle Rock volt ott a heti sorozataim között. Ezek közül a Jófiúkkal, a Young Sheldonnal és a TWD-vel vagyok szinten, a másik kettőből már pár részt felhalmoztam magamnak.

A Jófiúk 1×09-ről majd szeretnék írni, mert megérdemelne egy külön bejegyzést is. Szépen lassan végeztem a Peaky Blinders 1. évadával, amit szintén nem kéne szó nélkül hagynom. Aztán elindult a Rick és Morty 4. évada, de lehet, hogy inkább meg kéne várnom a szinkronos verziót, hiszen eddig is így néztem ezt az elvetemült animációs sorozatot.

A héten indul a The Man in the High Castle 4. évada, amit valamikor majd el is kezdek, de a 3. évad fináléja annyira nem csigázott fel a folytatásra. December elejéig nem is sok időm lesz sorozatozni, szóval inkább a karácsonyi időszakra tartalékolok majd.

Terveim azért vannak nyugalmasabb időszakra, de hát jól tudom, hogy ezek inkább csak álmok. Azért leírom, hogy mit szeretnék nézni decemberben: Daredevil S3, Alaska nyomában, Nagy Katalin, Marianne, Mindhunter S1, Cseppben az élet, Elveszettek S1, The Expanse S4, The Witcher, The End of Fucking World S1.

ui.: Persze addig simán kinyír a sok munka. 😦

Kategória: sorozat | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) Novemberi sorozatok bejegyzéshez

  1. Flanker szerint:

    Csütörtöktől szerdáig szabadság, így a The Mandalorian pilotja tuti lecsúszik

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .