The 100 7×01

Igazából már nem is nagyon emlékeztem arra, hogy mi lett a 6. évad vége, de most elindult az utolsó is, ami talán még felejthetőbb epizóddal kezdődött. Lehet, hogy már túlhúzták ezt a túlélősdit? Az biztos, hogy ez a rész sehol sem volt az egykori fénykorhoz képest.

Az 5. évad zárása érdekes új lehetőségekkel kecsegtetett, de nem azt kaptam az előző szezontól, amire számítottam. Ettől az utolsótól már nem is igazán várok semmit. Spoileresen folytatom.

Clarkék azon szenvedtek, hogy béke legyen a három csoport között. Ez nagyjából ki is töltötte az epizód kétharmadát. Marhára untam, mivel ugyanazokat a köröket futották le, amiket már korábban is. Nincs új a Nap alatt, hiába van belőle több is az új otthonuk közelében. Russel testében új életre kelt a régi pszichopata parancsnok, aki majd sok borsot tör a nagy túlélők orra alá, mert az 100%, hogy nem lesz kivégezve az ürge a következő részben.

A másik történetszál érdekesebbnek tűnt, de ott azonban alig történt valami. A fináléban felbukkant Hope (Diyoza) felnőtt lánya, majd leszúrta Octaviát, aki utána kámforrá vált. Most Bellamy tűnt el, majd Echo, Gabriel és Hope próbáltak a nyomába eredni, hogy aztán őket is eltüntesse az anomália.

Nehéz bármit mondanom erről az epizódról, mert az az igazság, hogy marhára untam. 5/10-nél ez semmiképp nem ért többet. Élt már meg szebb napokat is a The 100. Nagy kérdés, hogy ez az utolsó évad végig ilyen unalmas lesz-e, vagy csupán egy évadnyitós anomáliát kellett most elszenvednem. Talán folytatni is fogom. Még nem tudom.

Kategória: sorozat
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.