Showder Klub light

A 14. évadában jár a Showder Klub, és már évek óta tart a lejtmenet, most azonban sikerült erősítenie is a csapatnak. Nem kell azonban nagyon örülni, mert sajnos nem tértek vissza az első évadok minőségéhez. Pusztán arról van szó, hogy erősödött a műsorban a politikai jellegű humor.

Showder Klub 14×04

Természetesen ez eddig is előfordult, de most megsokszorozódtak az ilyen töltető poénok. Nagyon úgy tűnik, mintha odafentről megkapták volna azt az ukázt, hogy tessék csak jobban osztogatni a kormányt a reklámadó miatt. Ugyanazokat a témákat forszírozzák, mint a Híradóban (ott is bőven elég), csak itt vicces köntösbe próbálják bújtatni ezeket a dolgokat. Néha sikerül, néha nem.

Nincs gondom a politikai humorral, de eddig nem ez volt a műsor vezérfonala, most pedig látványosan megszaporodtak a Showder Klubban, de az is lehet, hogy csak én vagyok ilyen rosszindulatú, de nem hinném, hogy a véletlen műve lenne. De ez csak az egyik dolog, ettől még lehetne jó a műsor, de sajnos nem az.

Újításként bevetettek néhány perces interjúkat az adások végére, de eddig négyből három semmit se ért. Kivételt csupán a Ganxsta-interjú jelentett, amely Kiss Ádám profizmusát dicséri.

Fájó pont még a késői időpont, valamint a fellépők szűkre szabott műsorideje. Másik probléma, hogy időnként már a dumagépek harmadik vonalát vetik be a műsorokban, és ezért is lehetett borzasztó gyenge a 14×03, amit már pontozni se egyszerű. Negatívum még, hogy a műsor alatt, vagy hatszor leadják előre a legjobb poénokat, így pedig az adásidő jó néhány perce arra megy el, hogy saját magukat promózák.

Showder Klub 14×04

Kiss Ádámról még pár gondolat. Az elmúlt két szezonban egyáltalán nem szerepelt, de most már kétszer is láthattuk, ami örömteli tény, mert ő legalább van annyira profi, hogy az egyébként nem annyira humoros témákat is elég viccesen tudja prezentálni.

Még két rész vár ránk az évadban, de sajnos nem hiszem, hogy nagyon javulna az összkép.

Kategória: tv
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

4 hozzászólás a(z) Showder Klub light bejegyzéshez

  1. Flanker szerint:

    “Kivételt csupán a Ganxsta-interjú jelentett, amely Kiss Ádám profizmusát dicséri.”
    Meg hogy többször voltak már fellépni Gansxta roast-tal. Tehát itt már volt rutin. Jó, a másik 3 interjúalany se sokat ért, Erdeit is ideértve.
    Durván rácsavartak az aktuálpolitikára, ezt nyilván kérték, meg érződik hogy az adáshoz sokkal közelebb veszik fel a részt mint eddig.
    A sok önpromó még a reklámmentes verziót nézve is zavaró, ez 17 éve RTL betegség, idegesít is.
    Ami viszont tetszik ,hogy senki se ismétel, kvázi újat mond.
    A vak srácot kiemelném, ő baromi jó volt.

    • Csiki szerint:

      Senki se ismétel? Kis Ádám első műsorát én már egy-egyben hallottam 😀 Na jó, ez lehet betudható annak, hogy fellépett nálunk 😀 Viszont az eheti műsorban is mintha egy-két poénja ismerősen csengett volna régebbi adásokból… Viszont ennyi talán belefér… 😀 Aktuálpolitikával nekem csak annyi bajom van, hogy biztos vicces, de mivel jómagam felvidéki vagyok, sőt most Csehországban tanulok, szinte semmit nem tudok a jelenlegi helyzetről Magyarországon, így maximum kínosan feszengek ezeken a poénokon…

  2. Desmond Wallace szerint:

    Aktuálpolitika: Én próbálom kerülni, de mindenhol ez jön szembe. Néhány téma pedig már annyira lerágott csont… Ezért is zavar annyira a Showder Klubban.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .