Förtelmes főnökök

Ezt a bejegyzést 2011. szeptember 14-én írtam.

Három jó barát mindennapjaiba nyerünk bepillantást, akiknek az életét megkeseríti a főnök. Ez az ötlet pedig kiválóan alkalmas arra, hogy egy szórakoztató vígjáték szülessen belőle. Szerencsére Seth Gordon nem szúrta el a filmet, így tényleg vicces mozi lett a Förtelmes főnökök.

Förtelmes főnökök

A három barát számára eljön az a pillanat, amikor már nem bírják tovább, így elhatározzák, hogy elteszik láb alól a főnökeiket. A három főnök közül az egyik pszichopata, a másik bunkó, míg a harmadik nimfomániás. Ez utóbbi karaktert kapta Jennifer Aniston, akit jó volt látni egy ilyen szerepben. Végre egyszer másfajta karaktert alakíthatott, mint általában. A három főnök közül azért ő a legkevésbé ellenszenves. Dale problémája tehát kevésbé vészes, mint a haveroké. Persze ez megítélés kérdése.

Kevin Spacey remek a pszichopata, szemétláda főnök szerepében, míg Colin Farrellre alig lehet ráismerni. A főszereplők pedig csak asszisztálhatnak mellettük.

Förtelmes főnökök

Ki kell emelnem még Anyabaszót (Jamie Foxx) is, aki durva dolgokért ült a sitten, így gyilkossági tanácsadóként segíti a három alkalmazott akcióját.

Sok szórakoztató pillanat van a filmben. Vannak emlékezetes dumák, lehet hangosan röhögni is, így garantált a jó hangulat. Akad azért egy-két unalmasabb pillanat is, de összességében egy élvezetes film lett a Förtelmes főnökök. Értékelésem: 70%.

Kategória: film
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .