Új sorozatok is jönnek a Dunára

Jelenleg is elég sok sorozatot láthatunk a Dunán, hiszen itt van például A hegyi doktor – újra rendel, amelyből pillanatnyilag az 5. évadot nézhetik a rajongók. Mivel Németországban idén ment le a 8. évad, így még egy darabig biztosított a rendelés, de semmi sem tart örökké, mivel a legutóbbi évadok már csak 6-7 részesek. Talán érdemes lenne átállni a hetedik évadtól heti egy részre, mivel így kevesebbet kellene majd várniuk a rajongóknak a legújabb évadra. Nézettségi szempontból pedig szinte bárhol sikeresen bevethető ez a német sorozat, ami jó hatással lehet az utána következő műsorra is.

Laura rejtélyei

Hamarosan véget ér a csatornán a Szerelem és vérbosszú című olasz sorozat, amely a Római helyszínelőknek adja át a helyét. Lassan a Szívek doktora is búcsúzik a nézőktől, amelynek a helyén a Laura rejtélyei (Mysteries of Laura) kezdi meg magyarországi karrierjét. Ha jól számolom, akkor október 20-án lesz a sorozat magyar premiere.

Hétfő esténként jelenleg a JAG látható a Maradj talpon! után, és amint befejeződik a második évad, visszatér a csatorna képernyőjére a Bosszú. A 4. évad premiere – ha jól számoltam – november elején lesz esedékes. November végén pedig indul majd A muskétások második évada.

Kártyavár

Azt már tudjátok, hogy mikor indul a Csak színház és más semmi első, és a Munkaügyek ötödik évada, de már arról is vannak információim, hogy mire számíthatunk 2016 elején. Jön majd a Brown atya 3. évada, új részekkel folytatódik a Don Matteo és a Cédrusliget, és 2016-ban már biztosan a képernyőkre kerül a kritikusok egyik kedvence, a Kártyavár (House of Cards) is. Francis Underwood köztévés debütálása tehát még odébb van, de lassan megtalálja majd a műsorsávját a Dunán.

Kategória: hír
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) Új sorozatok is jönnek a Dunára bejegyzéshez

  1. csiki1991 szerint:

    Hát ezek közül egy sem hozott lázba, viszont a Kártyavár szinkronjára egyre inkább kíváncsi vagyok 😀 Valami részlet igazán kikerülhetne már… 😀

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .