A mi kis falunk 7×02: pocak, tabletta és Jaózsi

“Ez nem pocak, hanem tekintély.”

Az évadnyitó nem volt túl jó, de a folytatás már sokkal jobban sikerült. Ezúttal Laci esemény utáni tablettája, Bazsó művészlelke és Károly gyomra gondoskodott a poénokról.

Most mi lesz? Ki fog nőni a mellem?

Új karakterként felbukkant tájszólásos Józsi is, aki Bazsó régi cimborája “Londonból”. A festőművészeti tanfolyamból Zsolt is kivette a részét.

Ezúttal az írók sokkal jobb alapötletből építkezhettek, mint legutóbb, a színészek pedig éltek a lehetőségekkel. Saci és Laci jól érezte egymást az éjjel, de Kati pici fia megfeledkezett az óvszerről, így muszáj volt elmennie a gyógyszertárba. Az ottani jelentről rögtön beugorhatott a nézőnek egy klasszikus kabaréjelent.

Megérkezett Haófehérke.

A polgármester pocakja volt az epizód másik fontos eleme, hiszen sokan aggónak az egészségéért, de Károly nem bírja a koplalást. Aztán ott van Bazsó haverja, Józsi, aki nehéz helyzetbe hozta a szipogó pajkaszegit (ezt már igazán leépíthetnék, mert idegesítő), de Zsolt a segítségére sietett, így elkészült a provokatív eszköztelenséggel sokkoló fjord.

Azt hiszem, hogy ez az epizód megért egy 7/10-et. Viki és Károly párbeszédei továbbra is roppant szórakoztatóak, de most egyébként is háttérbe szorultak a nagyon hülye pajkaszegiek, ez pedig jót tett az összképnek.

Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .