The 100 2×07

Még egy rész van hátra az őszi etapból, de az már látszik, hogy hova fogják kifuttatni az eseményeket. Ez az epizód egy kissé halványabb volt, mint az eddigiek, de bízom benne, hogy van még erő ebben a sztoriban. Röviden, de már spoileresen folytatom.

The 100 2×07

Az előző részben nagyon frappánsra sikerült Lexa bemutatkozása. Nem mondom, hogy roppant eredeti húzás volt, de abban a szituációban jól működött. Anya halálával érkezett ez az új szereplő, és eddig úgy néz ki, hogy jól sült el ez a csere. Alycia Debnam Carey – fiatal kora ellenére – hihetően formálja meg ezt a vezető karaktert.

Fokozódik a helyzet a Weather-hegy mélyén. Vajon Wallace beadja a derekát? Nem tudom, de ez a belső harc tovább színesíti az egyébként se egysíkú történetet.

Közben a fegyverszünet létrejött az “égiek” és a “földiek” között, de ennek még ára van. Azt hiszem, hogy Finnek búcsút inthetünk a következő epizódban. Ha mégsem így lenne, akkor csalódnék, mert ez a karakter már látványosan kifulladt.

The 100 2×07

Szegény Kane most kimaradt az események sűrűjéből, de talán még láthatjuk idén az egykori hősszerelmes szigetlakót. Összességében továbbra is jó szórakozásnak tartom a második évadot. Ha csökkent is egy picit a lelkesedésem, azért a 6/10-es szintet még most is tartja a sorozat.

Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) The 100 2×07 bejegyzéshez

  1. elwindly szerint:

    továbbra is tartja a színvonalat a sorozat, ami kell is mert nincs más ebben a kategóriában

  2. Haky szerint:

    Nagyon jó a sorozat. Tetszik nagyon.
    Ha megnézted a 8. részt, írj már légyszi twitteren, kérdeznék majd valamit. 🙂

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .