Showder Klub az RTLII-n

Most jött a friss hír, hogy március 23-án indul a 15. évad, de nem az RTL Klubon, hanem az RTLII-n. Az időpont (22 óra) kedvezőbb, mint eddig volt, de a csatorna nem annyira. Bár azt is írják, hogy április 17-től (ez péntek) az RTL Klubon is lesz Showder Klub, de ezt az infót egyelőre nem tudom értelmezni. Erre a plakátra pedig valami frissebb képet is találhattak volna Kiss Ádámról.

Showder Klub

A tíz részes szezonban őket láthatjuk majd: Aranyosi Péter, Badár Sándor, Kiss Ádám, Mogács Dániel, Kovács András Péter – KAP, Dombóvári István, Rekop György, Lorán Barnabás Trabarna, Csenki Attila, Janklovics Péter, Felméri Péter, Benk Dénes, Tóth Edu, Hajnóczy Soma, Somogyi András, Szobácsi Gergő, Orosz György.

Kategória: kép, tv
Címke: ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

5 hozzászólás a(z) Showder Klub az RTLII-n bejegyzéshez

  1. Kissur szerint:

    Többször is elolvastam, és jól láttam, hogy Kőhalmi Zoltán nincs a fellépők között. Hát mondjuk nem is nézem már jó pár évad óta a tv rádiókabaréját.

  2. Lengabor szerint:

    Nyilvánvalóan ettől várják azt, hogy a nullát súroló csatorna kicsit feltornázza a nézettségét. Mindenesetre én inkább nézném 22 órakor az 1 perc és nyersz! ismétlését, mert azt imádom, mint ezt, de nem is nekem készítik.

  3. szinkrobi szerint:

    ha jól emlékszem ezt a főcímből szedték ki

  4. Flanker szerint:

    Hadhazi, Kohalmi, KAP mar az elozo evadban se voltak.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .