Novembertől futnak a nők

Herendi Gábor a Toxikoma óta nem készített filmet, november végén azonban jön a Futni mentem című új filmje a mozikba, amely egy cseh romantikus vígjáték magyar változata lesz. A történet középpontjában egy anya (Udvaros Dorottya) áll, aki férje halála után elhatározza, hogy teljesíti az utolsó kívánságát, és lányaival (Lovas Rozi, Tenki Réka, Trill Beatrix) lefutja a maratont. Ez nem lesz egyszerű, mivel eddig még nem nagyon futottak.

A további szerepekben Bányai Kelemen Barna, Csányi Sándor, Ember Márk, Csuja Imre, Schmied Zoltán, Gálffi László, Hevér Gábor és Trokán Péter is látható lesz. A forgatás már tart, és várhatóan május elejére fejeződik be.

A cseh változatot (Nők, ha futnak) már adta a Duna TV, szóval ha valakit érdekel a történet, a magyar remake elkészültéig megnézheti, hogy mire is számíthat. Itt egyébként nézhető a cseh film előzetese. Természetesen előzetes még nincs a Futni mentemhez, de egy rövid bejelentő videó már készült hozzá. Íme!

Kategória: hír
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) Novembertől futnak a nők bejegyzéshez

  1. Flanker szerint:

    Ez akár jó is lehet 🙂

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .