A TV2 már az őszre készül

A tavaszi tévés szezon az utóbbi években eléggé takaréklángon ég a két nagy kertévénél. Főleg az RTL-re igaz ez az állítás, de jövő héttől a TV2 is csak egy műsorral (Zsákbamacska) szeretné lefedni a főműsoridőt. Ősszel azonban annyi műsort szeretnének a nézőknek kínálni, hogy művészet lesz kialakítani a műsorstruktúrát. Ma zajlott a Media Hungary konferencia, ahol Fischer Gábor (a TV2 Csoport programigazgatója) ismertette, hogy milyen műsorokkal készülnek az őszre. Ezek egy részét már eddig is tudtuk, de vannak új infók is.

Azt már eddig is tudtuk, hogy lesz új évad a Kincsvadászokból és most már az is biztos, hogy a Házasság első látásra sem marad folytatás nélkül. Nem csoda, hiszen mindkét műsor szép nézettséget hozott a csatornának. Természetesen jön az Ázsia Expressz, a Farm VIP és a Séfek séfe új évada is, de a Kőgazdag fiatalokat is folytatja ősszel a TV2.

A Kísértés műsorvezetője Kasza Tibi lesz, Lékai-Kiss Ramóna pedig a Password – A jelszó háziasszonya lesz. Újdonságként érkezik még az 1% Club című vetélkedő, és Győzikéék életébe is újra betekinthet, aki kíváncsi rá, mert ősszel napiban indul a Gáspárék.

Azt is tudjuk már egy ideje, hogy ősszel három nagy show is lesz a csatornán, hiszen jön a Dancing with the Stars 5. évada, a Sztárban Sztár All Stars és a Megasztár. Részemről azonban nem ezek a legérdekesebb műsorok, hanem a két heti sorozata: a S.E.R.E.G. és a Hunyadi. Kíváncsi vagyok, hogy milyen műsorságban találnak majd nekik helyet. Az előbbihez már jött is egy előzetes.

Röviden ennyit a mai bejelentésekről. Gondolom, hamarosan az RTL is bejelent még pár újdonságot az őszi szezonra.

Kategória: hír
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

3 hozzászólás a(z) A TV2 már az őszre készül bejegyzéshez

  1. Flanker szerint:

    Hát ez a Gáspárék hiányzott mint üveges tótnak a nyílzápor 😀

  2. Elhaym szerint:

    Ázsia Expresszt és a magyar sorozatokat várom. A vetélkedőre és a Sztárban sztár all starsra kíváncsi vagyok.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .