A mi kis falunk 8×18: Tojás

“Akkor ez egy dinoraszaurusztojás?”

Sajnos a 8×17-ről nem írtam, pedig Bazsó munkába állása is megért volna egy posztot. A múlt heti epizódról viszont már muszáj írnom, mivel az évad egyik legjobbja volt. Idén már többször is dicsértem a sorozatot, szóval az a helyzet, hogy A mi kis falunknak sikerült kilábalnia a tavalyi hullámvölgyből.

A 8×18 eseményei is három szálon zajlottak. Károly és Zömbikné vacsorázni uzsonnázni mentek a városba, de a polgi nem akart kettesben lenni Gyöngyivel, így Kati és Janó is elkísérte őket a randira. Kicsit fura, hogy még most sem tegeződik Károly és Gyöngyi, de a kapcsolatuk sem felhőtlen, hiszen mindketten szeretnek dirigálni, így pedig nehéz összecsiszolódni.

A faluban egy tojás hozta lázba a népet, vagy mondhatjuk úgy is, hogy Pali bácsi hozta rá a frászt a pajkaszegiekre, mivel Gyuriék rögtön attól kezdtek parázni, hogy egy dínó fészkel a környéken, de Bazsó rögtön meglátta a lehetőséget ebben a nem mindennapi veszélyben. Kimondottan humoros perceket eredményezett ez a nagy hajtóvadászat.

Zsoltéknál is zajlott az élet, hiszen még mindig nyögik a hitelt, de aztán rájöttek, hogy ingyenélő Ildikó is beszállhatna a rezsibe, csak munkát kéne találni a lusta lánynak. Pincérnőnek pont jó is lenne, nem?  Nem biztos, hogy a tehetségével, de végül a pajkaszegi férfiak tetszését elnyerte az új kocsmai alkalmazott, Évát pedig meggyőzte az extra bevétel.

Kimondottan sokat nevettem az epizód közben, szóval bátran kijelenthetem, hogy az átlagnál jobb epizódot hozott most A mi kis falunk, ami olyan 7,5/10-es szintet jelent nálam. Ezúttal mindhárom történetszál elég humort tartalmazott, és még Gyuri újbóli felbukkanása sem volt erőltetett. Várom az évadzárót.

Kategória: sorozat
Címke:
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Egy hozzászólás a(z) A mi kis falunk 8×18: Tojás bejegyzéshez

  1. Flanker szerint:

    “Sajnos a 8×17-ről nem írtam”
    Pedig azt pont láttam, szórakoztató volt.

    Ha semmi se jön közbe, az évadzárót nézem anyukámmal.

Hozzászólás

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .